Merhaba! Edremit`in en gözde mahallelerinden Kadıköy`de satışa sunduğumuz bu harika 2+1 daireyi sizlere tanıtmaktan mutluluk duyarız. Bu daire, konum ve kalite arayan alıcılara yöneliktir ve bu benzersiz fırsatı kaçırmamanızı öneririz.
80m2 net kullanım alanı sunan daire, 4. katta yer alıyor. Dairenin önü tamamen açık, herhangi bir kapanma riski yok. Bu nedenle dairenin içerisi gün boyunca doğal ışıkla dolup taşıyor. Dairede yer alan 2 banyo ve 2 balkon, yaşam alanını daha da fonksiyonel hale getiriyor.
Daire, Balıkesir Edremit`in Kadıköy Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ulaşım açısından oldukça rahat bir konumda bulunan daire, aynı zamanda çevresindeki market, cafe, restoran gibi sosyal alanlara da çabucak erişim imkanı sunmaktadır.
Bu dört katlı binanın hemen yanında otopark bulunması, park sorununu tamamen ortadan kaldırmaktadır. Daire doğalgaz (kombi) ısıtmalıdır ve son derece modern ve kaliteli malzemelerle dekore edilmiştir. Daire site içerisinde bulunmamaktadır ve eşyalar dahil değildir.
Dairenin fiyatı 3.900.000 TL`dir. Satış süreci ve detaylar hakkında bilgi almak için Sarıkız Emlak`ın temsilcisi Çetin ÖRKCÜ ile iletişime geçebilirsiniz. Telefon numarası: 536 810 46 78.
Bu eşsiz fırsatı kaçırmamak için hemen harekete geçin!
Sayfa görüntüleme: 34